30 novembre de 2022 a les 7:01

Concurs de fotografia amb motiu del Dia de les Ciutats Educadores: què és la pau?

Amb motiu de la celebració del Dia de les Ciutats Educadores, avui, dimecres 30 de novembre, arrenca el concurs de fotografia ‘Què és la pau?’, organitzat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Què és la pau? Si bé l’emoció és un contingut essencial en una imatge, el concurs proposa fer una fotografia sobre què significa la pau, descrivint què es veu i se sent a través de la càmera i compartint-ho. 

Les categories seran infantil (de 6 a 12 anys), juvenil (de 12 a 18 anys), adults (de 18 a 65 anys) i gent gran (de més de 65 anys). Les bases també determinen que les fotografies hauran de ser inèdites i les persones participants han de ser els propietaris dels drets d’imatge de la fotografia. Les imatges dels participants es publicaran a les xarxes socials i a la pàgina web de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. L’Ajuntament es reserva tots els drets de fer ús de les obres presentades per fer-ne difusió, si s’escau. 

Per participar-hi cal enviar fotografies a ensenyamentlabisbal@gmail.com amb les següents dades: títol de l’obra, categoria, nom i cognoms de la persona participant i telèfon de contacte. El premi, per a cada categoria, serà un val de 25 euros per a una de les llibreries de la Bisbal d’Empordà. Les fotografies guanyadores es comunicaran el dia 16 de desembre a través de les xarxes socials de l’Àrea d’Ensenyament (Instagram: @ensenyamentlabisbal i Facebook: Ensenyament la Bisbal d’Empordà) i a la pàgina web de l’Ajuntament de la Bisbal. Cal enviar les fotografies abans del 15 de desembre del 2022. Es poden consultar les bases completes a través del document adjunt a aquesta publicació. Per dubtes o consultes es pot contactar al correu electrònic ensenyamentlabisbal@gmail.com o al telèfon 972 64 67 37.