4 juny de 2015 a les 11:17

Concurs fotogràfic Comparteix la Setmana de l’Energia” a través d’Instagram”

El concurs premiarà la millor imatge realitzada en alguna de les activitats que s’organitzen arreu del territori amb motiu de la Setmana de l’Energia 2015.

Amb motiu de la celebració de la Setmana de l’Energia, es convoca el concurs fotogràfic “Comparteix la Setmana de l’Energia” a través de la xarxa Instagram per mostrar les activitats que s’organitzen arreu del territori i crear consciència entre els ciutadans i ciutadanes de Catalunya sobre la importància de l’estalvi i eficiència energètica i els bons hàbits energètics. 

El concurs consisteix en la publicació de “selfis” o imatges realitzades durant alguna de les activitats organitzades arreu del territori per celebrar la Setmana de l’Energia amb l’etiqueta #setmanaenergia a la xarxa Instagram. Es poden publicar fotografies a partir de l’1 de maig i fins el 31 de juliol.

Les fotografies hauran de mostrar un element que identifiqui alguna de les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de l’Energia 2015.

Bases del concurs:

  1. Pot concursar qualsevol persona que participi en una de les activitats organitzades amb motiu de la Setmana de l’Energia.
  2. El període de participació és de l’1 de maig al 31 de juliol del 2015.
  3. Cada persona o grup ha de fer-se una fotografia participant en l’activitat amb un element que identifiqui la Setmana de l’Energia.
  4. Les fotografies s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #SetmanaEnergia. Es recomana afegir una etiqueta amb el municipi on s’ha fet la fotografia.
  5. La participació en aquesta activitat implica l’acceptació de l’autor i de les persones que surten a les fotografies de la difusió de les imatges per part de les entitats organitzadores de la Setmana de l’Energia.
  6. El premi per a la fotografia guanyadora consisteix en dues nits d’hotel per a dues persones a l’Hostal Empúries de L’Escala (Girona), establiment amb certificació d’arquitectura sostenible Leed Gold.
  7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les bases.


Amb el suport de la Confederació Empresarial d’Hostaleria, Restauració i Apartaments Turístics de Catalunya (CONFECAT).