17 abril de 2020 a les 9:48

Concurs fotoliterari bookface per celebrar el Sant Jordi bisbalenc des de casa

|

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà prepara una programació cultural online que inclourà un ampli ventall d’activitats per tal que bisbalenques i bisbalencs puguin celebrar la Diada, en confinament i des de casa. Mentre s’ultimen detalls abans de presentar totes les activitats, es presenta el Concurs Fotoliterari Bookface amb l’objectiu que la Covid-19 no aturi la Diada. 

La iniciativa vol convidar a la ciutadania a participar en aquest concurs de fotografia d’estil bookface. Les persones participants han d’encaixar visualment alguna part del cos a la portada d’un llibre, fotografiar-ho, publicar-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantJordiLaBisbal2020 i enviar-ho al correu electrònic biblioteca@labisbal.cat abans del 23 d’abril. Els tres bookface que esculli el jurat seran premiats amb un val de 60 euros en llibres per bescanviar en alguna llibreria de la Bisbal (es concretarà amb les persones premiades). El jurat estarà format per Carles Puig; regidor de Cultura; Anna Clermont, bibliotecària de la Biblioteca Lluïsa Duran; i Elena Montiel, tècnica d’Ensenyament del consistori.

D’altra banda, totes les fotografies participants s’incorporaran a un recull que es publicarà al web i xarxes municipals i que serviran per dinamitzar en línia la jornada de Sant Jordi d’enguany a la Bisbal. Aquesta iniciativa se suma a la campanya municipal per guarnir balcons i finestres de la Bisbal de Sant Jordi. Ambudes, pretenen mantenir l’esperit de la tradició del llibre i la rosa i que els carrers bisbalencs facin lluir Sant Jordi, malgrat l’actual situació d’estat d’alarma pel risc de propagació del coronavirus.