9 desembre de 2020 a les 18:59

Constituït el nou Consell d’Infants Municipal de la Bisbal d’Empordà

El passat dimecres 18 de novembre va tenir lloc la constitució del Consell d’Infants Municipal (CIM) de la Bisbal d’Empordà d’aquest curs 2020-2021. A causa de la situació sanitària actual derivada de la pandèmia de la COVID-19, l’acte va celebrar-se telemàticament. Conduït per l’alcalde, Enric Marquès, i  la regidora d’Ensenyament, Laia Torroella, es va fer traspàs de càrrec dels antics regidors i regidores del curs 2019-2020 als nous: alumnes de primària de totes les escoles del municipi escollits democràticament per companys i companyes de les seves classes, i fan el jurament del seu càrrec.

Els nous regidors del CIM per al curs 20-21 són els següents: Clara Vinyet Janoher, regidora de gent gran; Maria Tubert Pons, regidora d’Ensenyament; Gil Llenas Ruart regidor d’Acció Social i Ciutadania; Arnau Vinyoles Sánchez, regidor de Solidaritat, Cooperació i Habitatge; Maika Romero Gómez, regidora de Joventut i Igualtat; Pedro Ramírez Brasas, regidor d’Urbanisme i Via Pública; Arnau Solés Bonet, regidor de Transparència i Participació Ciutadana; Martí García Marquès, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies; Joel Romeu Marquès, regidor de Seguretat Ciutadana; Laia Hernández Juanals, regidora de Desenvolupament Local i promoció Econòmica; Jan Bosch Pascual, regidor de Medi Ambient; Louai Tighza El Harrak, regidor de Cultura, i Nil Oliver Pérez, regidor d’Esports i Salut. A l’acte també hi van participar els regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. La feina ara és trobar-se per regidories, conèixer les àrees i fer propostes enfocades a millorar tots els aspectes de la vida de la Bisbal.

Les properes sessions del CIM se celebraran el 3 de febrer i el 12 de maig del 2021. El Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 6è de primària de la ciutat: un espai on poden exercir, com a ciutadans que són, el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la seva ciutat.