8 febrer de 2019 a les 16:56

Contractació de 3 joves en pràctiques a l’Ajuntament de la Bisbal en el marc del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha incorporat 3 joves en modalitat de pràctiques durant un període de 6 mesos mitjançant el Programa ‘Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya’ de l’any 2018. El projecte rep finançament del SOC, de la Generalitat de Catalunya i del Fons Social Europeu.

Aquest programa està pensat per a joves que han acabat la seva formació acadèmica i volen tenir un primer contacte al món laboral que sigui relacionat amb els estudis que han cursat. D’aquesta manera, el jovent contractat adquireix experiència i habilitats que els permetran enfortir la seva vida curricular i afrontar la posterior recerca de feina amb major possibilitats gràcies a l’experiència adquirida durant aquests 6 mesos a l’ajuntament. 

Aquest és el tercer any consecutiu que l’ajuntament porta a terme aquest programa, i enguany els perfils que s’han incorporat són els següents:

1. Gestora de la Borsa d’Habitatge d’Inclusió Social: s’encarrega de  donar suport a la borsa municipal d’habitatges, iniciar una campanya per tal que els propietaris dels habitatges buits del municipi els incorporin a la borsa de medicació i preparar la documentació necessària per tal de poder accedir a les convocatòries d’ajuts i subvencions que permetin desenvolupar accions en matèria d’habitatge a la Bisbal d’Empordà. 

2. Informàtic/a: persona destinada a desenvolupar tasques de suport al manteniment de la xarxa informàtica, resolució d’incidències, instal·lació de programari i suport a la implementació del sistema d’administració electrònica en la que l’ajuntament es troba immers.

3. Gestora de residus i tinença d’animals de companyia:S’encarrega de realitzar tasques  de difusió i supervisió dels programes de gestió de residus urbans, la tinença i control d’animals domèstics i donar suport com a figura tècnica de  a les tasques de l’Àrea de Medi Ambient i Salut.