25 abril de 2015 a les 19:21

Convocatòria d’una plaça de policia local i creació borsa de treball.

 

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha convocat un procediment selectiu per cobrir una plaça de policia local de forma interina per sis mesos, així com la creació d’una borsa de treball per substituir les baixes que es produeixen al cos de policia.

El primer tinent d’alcalde i regidor de policia local Òscar Aparicio destaca que “ amb aquesta plaça tenim un reforç  puntual pels mesos d’estiu, quan la nostra població té un increment en els Serveis a conseqüència de la concentració d’actes i l’increment de persones que visiten la nostra ciutat. Aprofitem la convocatòria d’aquesta plaça per crear una borsa de treball que ens permetrà cobrir les baixes que es van produint en el cos de policia local per malaltia o accidents de treball. El període de presentació d’instàncies es fins el proper dia 4 de maig.

D’aquesta manera millorem el servei que prestem als ciutadans aquests sis mesos de més afluència de persones i de realització d’actes tant multitudinaris com la fira de circ, la festa major etc.

Com amb d’altres ocasions s’estableix un límit d’edat de 18 a 45 anys, amb alçada mínima d’1.65 cm dones i 1.70 cm en homes, estar en possessió del graduat escolar i dels permisos de conduir vehicles A i B i vehicles amb prioritaris, així com no estar condemnat, inhabilitat o afectat per causa d’incompatibilitat”.

 

En aquest enllaç podeu trobar les bases íntegres de la convocatòria clicant aquí