13 octubre de 2022 a les 7:39

Convocatòria extraordinària d’ajuts destinada a la retirada de cobertes d’amiant afectades per la pedregada i instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic

Tal com es va anunciar, arran de la pedregada insòlita del passat 30 d’agost, l’Agència de Residus de Catalunya va emetre una convocatòria extraordinària d’ajuts destinada a la retirada de cobertes d’amiant afectades i a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic a les mateixes cobertes afectades. Es pot consultar la resolució  publicada avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com les bases reguladores que han de regir la concessió de subvencions a través d’aquest enllaç.

Des d’avui, dilluns 24 d’octubre, hi ha dos punts d’informació per resoldre dubtes sobre aquestes subvencions. Un, per a la ciutadania i empreses de la Bisbal, serà a l’Ajuntament i el gestionarà l’Àrea de Medi Ambient i s’hi pot contactar a través del correu electrònic mediambient@labisbal.cat o al telèfon 972 64 68 06. L’altra, per la ciutadania i empreses de la resta de municipis afectats serà al Consell Comarcal del Baix Empordà i s’hi contactar al telèfon 972 64 68 06 o al correu mediambient@baixemporda.cat. El termini per presentar les sol·licituds en aquesta convocatòria és de 15 dies naturals (fins el 5 de novembre inclòs).