6 febrer de 2019 a les 11:46

Convocats els XII Jocs Florals de la Bisbal d’Empordà destinats a l’alumnat d’educació primària i secundària

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la llengua catalana i celebrar la Diada de Sant Jordi, ja ha convocat els Jocs Florals Escolars 2019. La proposta va destinada a l’alumnat dels centres d’educació primària i secundària de la Bisbal d’Empordà.

Hi ha un total de cinc premis establerts per categories diferents: alumnat d’educació infantil, alumnat del cicle inicial d’educació primària, alumnat del cicle superior d’educació primària, alumnat de 1r i 2n d’educació secundària obligatòria, alumnat de 3r i 4t d’educació secundària obligatòria i alumnat de cicles formatius i batxillerat. Es lliurarà un premi a cada curs i la modalitat serà una carta per a l’alumnat d’educació infantil i primària i una lletra d’una cançó de rap per a l’alumnat d’educació secundària. La temàtica d’ambdues modalitats és lliure.

Es poden consultar totes les bases de participació i terminis a través d’aquest enllaç. L’acte de lliurament de premis dels XII Jocs Florals Escolars de la Bisbal d’Empordà tindrà lloc el dimarts 23 d’abril a les 17.30 h a la Biblioteca Lluïsa Duran.