5 maig de 2010 a les 12:14

Convoquen els grups i músics bisbalencs al 2n Voltor Music Festival

La intenció dels organitzadors és que hi puguin ser presents tots els estils musicals possibles representats pels grups que tinguin interès en participar-hi. Els Voltors preveuen tenir instal·lats diferents escenaris i repartir el temps d’actuació en funció de les inscripcions.

Per poder participar en el festival cal fer la inscripció bé directament amb l’associació juvenil els Voltors o bé a l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà abans del 15 de maig. Per més informació es pot consultar al telèfon 972 64 67 37 o al 692 033 671. Per inscriure’s al voltor music, es pot fer enviant un correu-e  a: info@elsvoltors.com o a joventut@labisbal.cat amb la fitxa complerta fotografia o logotip del grup. La fitxa d’inscripció la trobareu a www.labisbal.cat, a l’apartat de joventut.

La intenció dels Voltors és fer llibrets explicatius amb la imatge i les dades més rellevants dels grups participants, com el tipus de música i una breu descripció del grup. També preveuen fer-ne difusió amb cartells de 100 per 70cm, falques radiofòniques i samarretes del Voltor Music Festival amb la llista dels noms dels grups participants. Els Voltors recorden que el festival és de franc i en l’organització hi col·laboren les àrees de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.