26 setembre de 2018 a les 11:16

Creació del nou catàleg conjunt d’empreses artesanes de la Bisbal d’Empordà i rodalies

En el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupacional, tal com ja es va fer l’any passat, enguany s’editarà un nou catàleg conjunt d’empreses artesanes de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corça i Ullastret. Cal tenir present que l’any passat, el conjunt dels cinc municipis va rebre l’acreditació com a destinació de turisme creatiu de la prestigiosa xarxa internacional Creative Tourism Network. 

Per ser-hi present cal dedicar-se professionalment a un ofici artesà i disposar (o estar en tràmit) del carnet d’artesà expedit pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Cal tenir present que constar al catàleg no té cap cost per l’empresa artesana, però cal complir els següents requisits:

– Que l’empresa disposi de l’alta de la declaració censal o alta de l’Impost d’Activitats Econòmiques i donada d’alta i al corrent de pagament de la Seguretat Social i d’Hisenda, així com disposar de la llicència d’activitats de l’Ajuntament corresponent.
– Que l’empresa produeixi productes artesans d’arts i oficis i compleix amb la normativa sectorial aplicable.
– Que l’empresa tingui personal acreditat amb el carnet d’artesà/ana atorgat pel Consorci d’Artesania, Comerç i Moda de Catalunya.
– Que l’empresa estigui ubicada dins els termes municipals de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.
– Que l’empresa faciliti el contingut textual i visual que els organitzadors sol•licitin perquè figuri correctament al catàleg en els terminis que es marquin.

Les empreses interessades en formar part del nou catàleg poden fer la sol·licitud a través del correu electrònic: apijuan@labisbal.cat. El termini per fer-ho finalitza el proper 12 d’octubre.