9 desembre de 2018 a les 20:45

Crida a col·laborar amb la Campanya de Recollida de Joguines del Baix Empordà

|

S’acosta el Nadal i un any més s’utilitza la Deixalleria de la Bisbal (Camí Vell de Corçà, s/n, Polígon de l’Aigüeta) com a punt de recollida de joguines per fer-les arribar a les famílies amb pocs recursos de la comarca. L’objectiu de la iniciativa és que tots els nens i nenes rebin regals aquest Nadal a través de la campanya organitzada per la Creu Roja. La campanya dura tot el desembre i es poden entregar les joguines en els horaris en els quals la Deixalleria és oberta: de 9h a 13h30 i de 15h30 a 19h (els dissabtes només obra al matí i els festius és tancat). 

Un any més, la delicada situació econòmica fa que la crida tingui encara més transcendència. Sense anar més lluny, l’any passat, a través de les deixalleries dels pobles col·laboradors es van recollir uns 250kg de joguines en bon estat i de caràcter no bèl·lic. Es preveu que enguany la recollida es faci a fins a 13 municipis del Baix Empordà. 

Cal tenir present que les joguines que alguns nens ja no utilitzen poden ser un bon regal per a d’altres nens amb menys recursos econòmics. És per això que el Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida a la col·laboració i a recollir aquestes joguines en desús i que la Creu Roja les pugui repartir per Nadal. Per tal de facilitar la feina a la Creu Roja, enguany només s’acceptaran joguines gairebé noves o en molt bon estat.