23 novembre de 2016 a les 10:34

Crida a col·laborar amb la Campanya de Recollida de Joguines del Baix Empordà

S’acosta el Nadal i, per 15è any consecutiu, s’utilitzarà la Deixalleria de La Bisbal (Camí Vell de Corçà, s/, Polígon de l’Aigüeta) com a punt de recollida de joguines per fer-les arribar a les famílies amb pocs recursos de la comarca. Es pretén que tots els nens i nenes rebin regals aquest Nadal a través de la campanya organitzada per la Creu Roja. 

Un any més, la delicada situació econòmica fa que la crida tingui encara més transcendència. Sense anar més lluny, l’any passat, a través de les deixalleries dels pobles col·laboradors es van recollir uns 250kg de joguines en bon estat i de caràcter no bèl·lic. Es preveu que aquest any la recollida es faci fins a 15 municipis del Baix Empordà. 

Cal tenir present que les joguines que alguns nens ja no utilitzen poden ser un bon regal per a d’altres nens amb menys recursos econòmics. És per això que el Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida a la col·laboració i recollir aquestes joguines en desús i que la Creu Roja les pugui repartir per Nadal. Per tal de facilitar la feina a la Creu Roja, enguany només s’acceptaran joguines gairebé noves o en molt bon estat.

Així, la campanya començarà el dissabte 3 de desembre i finalitzarà el dijous 22. Els horaris de la deixalleria són de 9h a 13h30 i de 15h30 a 19h. Els dissabtes només obren al matí.

Poseu-hi el vostre granet de sorra!