15 febrer de 2018 a les 15:55

Culminació del Carnestoltes bisbalenc amb la Rua i l’actuació de Txarango

||

Aquest dissabte, a partir de les 16h, arriba la gran Rua de Carnestoltes de la Bisbal. La sortida serà des del carrer 6 d’octubre, a l’alçada del Terracotta Museu, i encarrilarà fins l’avinguda les Voltes i fins el passeig Marimon Asprer. Allí, davant del Teatre Mundial, hi haurà un escenari amb presentació i els assistents podran veure el darrer ball de les colles. A l’aparcament de l’antic camp de futbol hi podran girar les carrosses i recollir els obsequis. Al final del passeig hi haurà un escenari amb discjòquei per tal que tothom pugui ballar.

Es recomana veure la rua des del passeig Marimon Asprer per tal d’evitar aglomeracions: davant del Teatre Mundial hi haurà cadires per tal de poder veure el darrer ball de les colles. Cal respectar el pas de les colles i que els espectadors no baixin de les voreres.

La jornada culminarà al Pavelló Firal amb una de les festes més esperades de l’any. El col·lectiu bisbalenc Els Voltors enguany organitza una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format pels grups Txarango i Radio Hits, a més del discjòquei Kharloss Selektah. L’obertura de portes serà a partir de les 22h30 i els organitzadors recomanen entrar amb antelació per tal d’evitar possibles aglomeracions.

Ja no queden entrades anticipades, però se’n posaran algunes a la venda a guixeta per 12€. La vetllada comptarà amb servei de Guarda-roba, photocall, servei de bar i creperia. Tal com preveu la normativa l’entrada està prohibida als menors de 14 anys, i els menors de 16 hauran d’entrar acompanyats del seu pare o mare (que també hauran d’adquirir l’entrada).

Per acabar, segons ha informat l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, la valoració del Carnestoltes bisbalenc d’enguany tindrà lloc el dimecres 7 de març, a les 19h, a la sala d’actes de les Escoles Velles. L’objectiu és conèixer l’opinió dels participants i fer propostes per seguir millorant el Carnaval bisbalenc de cares a l’any vinent.