2 juny de 2023 a les 5:32

Cura i benestar: nou cicle d’activitats gratuïtes amb servei de canguratge per a infants per estimar-se i cuidar-se

||

Cura i benestar és un nou programa d’activitats gratuïtes dirigides a tota la comunitat, especialment a  les dones, a qui, majoritàriament, s’atribueix el treball de les cures. Des d’aquest juny i fins l’octubre, la proposta ofereix espais de trobada i tertúlia, tallers específics de cura personal (gimnàstica abdominal hipopressiva, manteniment de la salut de l’esquena i el cos, dansa i moviment), caminades a l’entorn i treball d’emocions. L’objectiu és oferir recursos de cura i benestar d’accés universal.
Les propostes són gratuïtes però cal fer inscripció prèvia per a cada activitat a través d’aquest formulari. Es pot consultar més informació detallada de cada activitat a través de l’agenda municipal o del programa, adjunt a aquesta publicació. Per a més informació o resoldre algun dubte, es pot contactar al correu electrònic curaibenestar@labisbal.cat o al telèfon 672112622. 

Servei de canguaratge gratuït per a infants in situ on es fa l’activitat
Totes les activitats disposen d’un espai de canguratge gratuït per a infants en el lloc on es desenvolupa l’activitat. El servei de canguratge vinculat a les activitats de Cura i Benestar està emmarcat en el programa Temps x Cures promogut pel Departament d’Igualtat i Feminismes a partir de la iniciativa “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat.Temps x Cures té per objectiu impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 14 anys a tot el territori català.