24 octubre de 2019 a les 10:39

Curs gratuït d’aparadorisme per al petit comerç a les Escoles Velles

|

L’Institut de la Formació i l’Ocupació (IDFO), amb la col·laboració de l’Ajuntament de la bisbal, oferirà al petit comerç local un curs gratuït d’aparadorisme. La formació serà gratuïta treballarà les competències per optimitzar i millorar l’establiment amb tècniques per animar el punt de venda, com promocions, disseny de cartells, rètols i potenciar la creativitat a l’hora de decorar un aparador.

Aquest curs tindrà una durada de 35 hores i té previst començar el proper dilluns 11 de novembre i finalitzar el 29 de novembre, a les Escoles Velles de la Bisbal (c/1 d’octubre de 2017, 16-24). L’horari, serà de 14.30 h a 16.30 h, de dilluns a divendres, per així poder facilitar l’assistència al comerciant que hi estigui interessat sense que afecti el seu horari de treball. En aquest curs no hi poden participar persones treballadores de l’Administració Pública: és una formació per a treballadors/es en actiu amb places limitades per a persones aturades.

L’IDFO és una és una Fundació privada sense ànim de lucre que va néixer l’any 1993 amb l’objectiu d’ajudar als treballadors/es de Catalunya i les seves empreses a millorar la seva qualificació professional. Per més informació trucar al telèfon 972646806. Interessades i interessats ja poden fer les inscripcions al curs a través d’aquest enllaç.