15 octubre de 2019 a les 12:24

Curs gratuït de fràncès a les Escoles Velles per atendre al client del petit comerç

L’Institut de la Formació i l’Ocupació (IDFO), amb la col·laboració de l’Ajuntament de la bisbal, oferirà al petit comerç local un curs gratuït de francès per tal de millorar l’atenció a clients i clientes. Aquesta formació tindrà una durada de 30 hores i té previst començar el proper 28 d’octubre fins al 18 de novembre, sempre que hi hagi un mínim de persones inscrites.

L’horari serà de 14.30 h a 16.30 h, de dilluns a divendres, per així poder facilitar l’assistència de les persones interessades sense que el curs afecti el seu horari de treball. En aquest curs no hi poden participar persones treballadores de l’Administració Pública: és una formació per a treballadors/es en actiu amb places limitades per a persones aturades.

L’IDFO és una és una Fundació privada sense ànim de lucre que va néixer l’any 1993 amb l’objectiu d’ajudar als treballadors/es de Catalunya i les seves empreses a millorar la seva qualificació professional. Per més informació trucar al telèfon 972646806. Interessades i interessats ja poden fer les inscripcions al curs a través d’aquest enllaç.