20 febrer de 2018 a les 13:32

Curs totalment subvencionat per tal d’habilitar nous professionals del transport de viatgers

L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Lluís Sais, es va reunir ahir amb el gerent de Moventis Sarfa per tal de col·laborar en el la difusió del programa Forma i Insereix. El projecte té la voluntat de facilitar l’accés als exàmens per obtenir el carnet de conduir autobusos a demandants d’ocupació (ocupats o no). L’empresa requereix treballadores i treballadors i al mercat laboral no se’n troben suficients. És per això que Moventis Sarfa, oferirà llocs de treballs en aquest sentit.

El curs tindrà lloc a Girona, del 14 de març al 18 de maig a la seu d’ASETRANS (Associació de Transports de Girona). L’objectiu és adquirir la formació requerida per a la presentació a les proves per a l’obtenció del carnet de conduir D i per a presentar-se als exàmens del CAP inicial – viatgers.  Les persones interessades en participar al curs poden consultar requeriments, horaris i tota la informació al document adjunt.

Moventis Sarfa és una de les empreses que treballa en el transport públic a les comarques gironines. Fundada el 9 de setembre de 1921 i amb seu a Palafrugell es dedica al transport de viatgers per carretera a la zona de la Costa Brava fins al seu enllaç amb la ciutat de Barcelona i els Aeroports del Prat i Girona | Costa Brav. Sarfa està considerada una de les empreses més antigues de Catalunya i una de les principals dins del sector del transport. L’any 2000 va passar a formar part de Moventis.