27 març de 2015 a les 12:04

Demà comença la IX edició de les jornades gastronòmiques “Les receptes de l’àvia – La cuina del xup xup”

||

Demà dissabte i fins el dia 12 d’abril, es podrà gaudir a la Bisbal de la IX edició de les jornades gastronòmiques “Les receptes de l’àvia – La cuina del xup xup”. Aquestes jornades se celebren cada dos anys, coincidint amb la fira Antic Empordà. Enguany hi participen 10 establiments de restauració i 5 pastisseries de la ciutat. En aquestes jornades, restauradors i pastissers de la Bisbal d’Empordà s’uneixen per oferir-nos una àmplia oferta de cuina tradicional, al mateix temps que podem assaborir els típics Brunyols de l’Empordà. Els menús són tots de diferents preus, i van des del 9,90€ fins als 30€.

Concretament, els establiments participants són Cipri; Daró; Divinium; Hostal Adarnius; L’Escut; el Teatret; el Toc; la Cantonada; la Plaça; i el Sedàs. Pel que fa les pastisseries, són Graupera; Font; Massot; Marull; i Sans.