28 abril de 2021 a les 16:04

Detectats una onzena de casos positius de COVID-19 i amb símptomes lleus a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal

Una persona gran de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu va començar a tenir símptomes de COVID-19 aquest dilluns al vespre, es va activar el protocol corresponent i ahir es va confirmar que hi havia diversos casos positius al centre. Cal tenir present que la pràctica totalitat de la gent gran resident al centre geriàtric bisbalenc i l’equip de treballadors i treballadores ja va rebre la vacuna Pfizer a finals del gener passat. Concretament, els casos que presenten símptomes tots van vacunar-se i això fa que els símptomes de l’onzena de casos detectats són lleus i que el risc de contagi i/o complicacions es minimitzi. 

A mode preventiu, la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu ha tornat a tancar provisionalment les portes del centre a les visites de familiars i ha suspès les sortides de la gent gran resident. L’equip de professionals de la Residència i el CAP Doctora Casaponsa va seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Es continuen aplicant totes les mesures preventives que ja fa més d’un any que s’apliquen i ja han començat a fer-se videotrucades amb els familiars de la gent gran del centre.