21 abril de 2014 a les 10:47

Detenció per intent de robatori amb força a l’escola Mas Clarà

L’Àrea de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal informa que en data d’ahir 20 d’abril de 2014, la Policia Local de la nostra població va realitzar la detenció d’una persona de 40 anys Sergio M.M, amb domicili a Torroella de Montgrí, com a presumpte autor d’un robatori amb força en grau de temptativa a l’escola “Mas Clarà”.  Els fets varen passar sobre quarts de quatre de la tarda, quan la policia local va ser alertada per un ciutadà que havia observat a una persona que saltava a l’interior del col·legi. Els agents TIP 138 i 155, personats immediatament al lloc dels fets, han observat que una de les finestres del centre havia estat forçada, i han aconseguit interceptar i detenir al presumpte autor, en el moment que saltava per una altra de les finestres del col·legi, quan portava una bossa de plàstic amb  204 € en monedes i 2 tornavisos. El detingut, ha estat traslladat a comissaria de Mossos d’¡Esquadra, acusat d’un delicte de temptativa de robatori amb força en la modalitat d’escalament.

El  Primer Tinent d’Alcalde i Regidor de Seguretat Ciutadana, Sr. Òscar Aparicio ha manifestat: “ Que una vegada més la col·laboració ciutadana ha funcionat en la nostra ciutat i ha permès evitar la consumació d’un robatori. Cal felicitar tant a la ciutadania, com també als agents de la policia local, la ràpida actuació dels quals ha permès evitar tant la comissió d’un delicte com la detenció de la persona. Ès aquesta col·laboració i la confiança dels ciutadans amb els cossos de seguretat municipal, la que expliquen en gran part, que la nostra població té uns nivells  de delictes contra el patrimoni molt per sota de la mitjana de Catalunya i de les comarques gironines“

Per altra banda, i en referència a la setmana santa, el 1r Tinent d’Alclade ha manifestat “Estem molt satisfets per com s’ha desenvolupat aquests dies festius a la nostra ciutat, des de el punt de vista de la Seguretat Ciutadana. Tot i la gran acumulació de visitants amb motiu de la fira artesana, i pels propis dies festius, no s’han produït actuacions delictives” (OAP)