20 març de 2015 a les 12:30

Dimecres vinent dia 25 hi haurà restriccions de mobilitat pel pas de la Volta Ciclista entre les 14h i les 15.15h

El proper dimecres dia 25 de març, la 3a etapa de la 95a Volta Ciclista a Catalunya inclou el pas per la nostra ciutat. Els corredors entraran per l’Av. President Companys i faran el seu itinerari pels carrers Prat de la Riba, Cavallers, les Voltes, Aigüeta i continuaran per la C-66. A l’alçada del número 54 de l’Aigüeta hi haurà una meta volant d’aquesta prova.

 L’hora prevista aproximada del primer pas de la cursa són les 14:37, calculant-se l’interval de pas entre el primer motorista i el final de la cursa en uns 35 minuts. Els carrers però, estaran tallats amb anterioritat, a partir de les 14h, per garantir la seguretat dels ciclistes.

 A banda de la publicació a la web municipal, es farà una bustiada als domicilis i establiments del recorregut per alertar als residents d’aquest fet i que puguin preveure amb temps les qüestions d’accés. També s’ha avisat per escrit als directors i directores dels centres docents de la ciutat, ja que en alguns cassos pot afectar l’hora d’entrada o sortida d’alumnes..

 El regidor de Via Pública i Mobilitat, Xavier Dilmé, considera que “aquestes molèsties són inevitables, però esperem que amb informació suficient siguin les menys possibles”. Dilmé afegeix que “estic convençut que la ciutadania comparteix amb nosaltres l’interès per a la promoció de la ciutat poder participar en aquest important esdeveniment de forma destacada, amb una meta volant inclosa al sector comercial de la ceràmica”.