9 juny de 2016 a les 11:43

Diverses activitats clouen els cursos de català i el VxL de la Bisbal

||

 

 

Propostes diverses per a tots els gustos, amb la intenció de motivar la participació dels alumnes de català per a adults de la Bisbal en les diferents activitats proposades per cloure els cursos: una visita guiada a l’Ajuntament, una altra al castell i un esplèndid berenar compartit.

El dia 31 de maig l’historiador local Jordi Frigola i el regidor de Cultura, Carles Puig, van acompanyar un grup d’alumnes a conèixer la història i l’edifici de l’Ajuntament de la Bisbal. Sens dubte, el plat fort va ser la Sala de Plens, on els alumnes van conèixer el funcionament del Ple i, fins i tot, van poder debatre i votar unes propostes des dels seients ocupats normalment pels membres del consistori.

El dijous 2, a partir de les 5 de la tarda, el pati de les Escoles Velles es va emplenar d’alumnes que havien canviat el llibre i la carpeta per safates plenes de menjar típic del seu país d’origen. I també ens hi van acompanyar participants al Voluntariat per la llengua d’enguany.

I, finalment, la tercera activitat prevista per cloure els cursos va ser la visita al castell de la Bisbal, acompanyats novament per Jordi Frigola, que va tenir lloc el dimecres 8 de juny a la tarda.