3 març de 2022 a les 11:21

Donació d’instruments musicals d’Emporium Guitars, amb la col·laboració del luthier Miquel Jurado, a l’Escola Municipal de Música Conrad Saló

El luthier palafrugellenc Marc Zamora, d’Emporium Guitars, amb la col·laboració del luthier bisbalenc Miquel Jurado, ha fet donació de diversos instruments a l’Escola Municipal de Cobla Conrad Saló: dos  baixos elèctrics, dues guitarres electroacústiques, una guitarra elèctrica, dos amplificadors de guitarra i una pedalera de guitarra. Aquest material havia pertangut al traspassat Manuel Jiménez “Chime”, referent de l’escena musical bisbalenca. Emporium Guitars, amb la mediació de diversos músics de la Bisbal d’Empordà, ha fet possible que una part dels instruments de Jiménez acabessin a l’Escola Municipal de Música Conrad Saló. Un cop el luthier Marc Zamora d’Emporium Guitars va adquirir el material, el va restaurar conjuntament amb el luthier bisbalenc Miquel Jurado.

Aquest dimarts 1 de març es va fer l’acte institucional d’entrega i agraïment, amb la presència de l’alcalde Enric Marquès, la regidora d’Ensenyament, Laia Torroella; el regidor de Cultura, Carles Puig; la tècnica de l’Àrea d’Ensenyament, Elena Montiel; els luthiers col·laboradors i l’equip de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló. La donació d’aquest material musical comporta una millora notable dels instruments que podrà utilitzar l’alumnat de l’Escola Muniucipal de Música Conrad Saló.