12 novembre de 2021 a les 7:24

Donació d’una dotzena de caixes de pomes a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu a través de la inciativa Gràcies des de Girona

Aquesta setmana la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu de la Bisbal ha rebut del donatiu una dotzena de caixes de pomes amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de Girona. La iniciativa és fruit de Gràcies des de Girona i compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, el Departament de Salut i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Gràcies des de Girona s’inclou entre les activitats de promoció del consum de fruita i hortalisses previstes enguany en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures, proclamat per la FAO. L’objectiu d’aquest obsequi és agrair als i a les professionals de les residències i, en especial, a les persones grans que hi viuen, l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període tan complex i difícil de la pandèmia, a través de les fruites o hortalisses que es conreen a Catalunya.