10 febrer de 2020 a les 14:08

Dos cursos gratuits a la Bisbal: Atenció al client del petit comerç en anglès i Desenvolupament de productes turístics

||

L’Institut de la Formació i l’Ocupació (IDFO), amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, oferirà a la Bisbal dos cursos gratuïts: un d’atenció al client del petit comerç en anglès, i un altre de desenvolupament de productes turístics. Ambdós són 100 % subvencionats, tenen una durada de 30 hores i s’impartiran a les Escoles Velles (c/1 d’octubre de 2017, 16-24).

D’una banda el curs de Desenvolupament de productes turístics vol servir per ser capaç de crear productes i/o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques. Es farà del 17 de febrer al 6 de març: els dilluns i els divendres, de les 14.30 h a 16.30 h.

D’altra banda, banda el curs d’Atenció al client del petit comerç en anglès pretén fer que les persones assistents siguin capaces d’atendre a un client en un establiment comercial utilitzant la llengua anglesa. S’impartirà del 9 al 27 de març, de dilluns a divendres, de les 14.30 h a les 16.30 h.

L’IDFO és una és una Fundació privada sense ànim de lucre que va néixer l’any 1993 amb l’objectiu d’ajudar als treballadors/es de Catalunya i les seves empreses a millorar la seva qualificació professional. Per tramitar les inscripcions es pot trucar al telèfon 972 48 56 37 o contactar al correu girona@idfo.com. Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç al web de l’IDFO.