31 juliol de 2023 a les 9:32

Dos dilluns de sardanes a la fresca als jardins de Torre Maria

Amb l’agost a tocar, tornen els vespres de sardanes a la fresca als jardins de Torre Maria de la Bisbal. Durant 2 dilluns consecutius Els Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca i l’Ajuntament de la Bisbal, amb a la col·laboració de la Diputació de Girona, han programat audicions estiuenques de sardanes a la fresca. En cas de pluja està previst que la proposta s’aixoplugui a sota les Voltes.

Les audicions seran gratuïtes i començaran a partir de les 22 h. El dilluns 31 de juliol hi actuarà la Cobla Baix Empordà i el dilluns 7 d’agost serà el torn de La Principal de Banyoles. Un any més es continua apostant per la fórmula de seguir-se sumant a la programació de sardanes durant les nits d’estiu: és habitual que es faci a moltes poblacions de la zona. Per tal de no solapar-se amb cap altre poble proper, les audicions estiuenques es fan en dilluns.

I la programació sardanista seguirà ja en el marc de la Festa Major de la Bisbal d’Empordà: el dimarts 15 d’agost, La Principal del Llobregat (a les 22.30 h, els Jardins de Torre Maria); el dimecres 16 d’agost, doble audició amb la Conrad Saló i la Bisbal Jove (a les 18 h, als Jardins de Torre Maria); i, finalment, el dijous 17 d’agost, també la Bisbal Jove (a les 22.30 h a la plaça Jacint Verdaguer).