28 octubre de 2011 a les 18:49

Dos formadors de la Fira de Circ de la Bisbal participen al IV Cicle de conferències de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya

Dos formadors de l’Associació Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà participaran com a ponents aquest 2 de novembre en el IV Cicle de conferències que organitza l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya. Els formadors Eloi Collelldemont i Yolanda Delgado, intervindran com a ponents al costat de Ramon Llimós, de la Fundació Xarxa; d’Alfons Miàs, gerent de l’Agrupació Rialles Catalunya i de Toni Llotge, coordinador de l’Ateneu Popular 9barris.

En el seminari es tractarà del circ com una eina educativa per al creixement personal i per a la cohesió social. També s’abordarà la necessitat de desenvolupar i incentivar projectes que impulsin l’apropament del circ a les escoles i els centres de lleure. La sessió tractarà també de com incloure activitats de circ a les escoles, de com fer que els infants i els joves coneguin el circ i de com traduir els valors del circ de treball en equip dins i fora de l’aula. Igualment, es parlarà de com el fet de participar en tallers ajuda a desenvolupar el gust escènic i contribueix a crear nous públics.

La sessió formativa es farà aquest 2 de novembre a les set de la tarda a la Seca. Espai Brossa, al carrer Flassaders, 40 de Barcelona i és una activitat gratuïta.