12 abril de 2017 a les 15:41

El 2 de maig arrenca el període d’inscripcions del Casal d’Estiu 2017

Cada cop tenim l’estiu més a la vora i això vol dir que s’acosta el període d’inscripcions pel Casal d’Estiu, pels cursos de natació i per les colònies i acampades organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Les places són limitades i tots els interessats en fer les inscripcions poden dirigir-se a les oficines de l’Àrea d’Esports a partir del  proper 2 de maig de 2017. Els horaris d’atenció al públic són de 9h a 14h. També es poden fer consultes a través del correu electrònic de l’Àrea d’Esports o a través del formulari del web del consistori. Es poden obtenir tots els formularis als documents adjunts a aquesta publicació

Cal tenir present que el Casal Mini (P3, P4 i P5) té 61 places. D’altra banda, el Casal Aleví, Infantil i Juvenil (de 1r de primaria a 2n d’ESO) té un total de 139 places. Unes places que s’aniran ocupant per rigorós ordre d’inscrpició. Tal com ja es va fer l’any passat, el pagament s’haurà de fer a l’entitat bancària que s’indicarà un cop es presenti tota la documentació requerida per a la inscripció al Pavelló d’esports i recollida la necessària per fer l’ingrés bancari. La data màxima per fer el pagament serà el dia 16 de juny del 2017. Tanmateix, la inscripció es considerarà realitzada un cop s’hagi fet l’ingrés a l’entitat bancària en el termini establert (passat aquest termini romandrà invalidada).

També cal tenir en compte que les dades i la documentació imprescindible per dur a terme la inscripció (cal portar-ho el mateix dia de la inscripció) són el full d’inscripció, les dades mèdiques, l’autorització paterna i la fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a. No es tornaran els diners de cap inscripció si no és per una causa justificada. 

Per tal de resoldre d’altres qüestions el 14 de juny, a les 21h30, es farà una reunió informativa amb les famílies. Tindrà lloc al Mundial: s’informarà del projecte del casal, de l’eix temàtic, de les excursions, etc. I també es presentarà l’equip de dirigents i de monitors dels diferents grups del casal d’enguany.