15 abril de 2019 a les 18:17

El 6 de maig arrenca el període de preinscripcions del Casal d’Estiu 2019

Cada cop hi ha l’estiu més a la vora i això vol dir que s’acosta el període de preinscripcions pel Casal d’Estiu, pels cursos de natació i per les colònies i acampades organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Les places són limitades i es poden fer les inscripcions a les oficines de l’Àrea d’Esports a partir del proper 6 de maig. Els horaris d’atenció al públic són de 9h a 14h. També es poden fer consultes a través del correu electrònic de l’Àrea d’EsportsEs poden obtenir tots els formularis a través d’aquest enllaç.

Cal tenir present que el Casal Mini (P3, P4 i P5) té 6 5 places. D’altra banda, el Casal Aleví, Infantil i Juvenil (de 1r de primaria a 2n d’ESO) té un total de 131 places. Unes places que s’aniran ocupant per rigorós ordre d’inscrpició. Tal com ja es va fer l’any passat, el pagament s’haurà de fer a l’entitat bancària que s’indicarà un cop es presenti tota la documentació requerida per a la inscripció al Pavelló d’esports i recollida la necessària per fer l’ingrés bancari. Tanmateix, la inscripció es considerarà realitzada un cop s’hagi fet l’ingrés a l’entitat bancària en el termini establert (passat aquest termini romandrà invalidada).

També cal tenir en compte que les dades i la documentació imprescindible per dur a terme la inscripció (cal portar-ho el mateix dia de la inscripció) són el full d’inscripció, les dades mèdiques, l’autorització i la fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a. No es tornaran els diners de cap inscripció si no és per una causa justificada.