20 maig de 2016 a les 18:00

El Baix Empordà premia l’emprenedoria

A la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà s’ha portat a terme l’acte de lliurament del premi emprenedor de l’any 2015 i el VIII laboratori d’idees empresarials, encapçalat pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Sr. Joan Català i Pagès, i per la coordinadora territorial de joventut a Girona, la Sra. Agnès Fàbregas.

Empordà caní, Premi Emprenedor@ de l’any 2015, és una empresa especialitzada en serveis canins, que la diferencia el fet que tots els seus productes, tan d’alimentació com de cura veterinària són 100% naturals per garantir el benestar de les mascotes. Arnau Noguer Calabús, el guanyador, ha estat escollit d’entre les persones emprenedores assessorades des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme el 2015: “Per nosaltres el premi és una empenta que ens ajudarà molt a tirar endavant i poder desplegar tot el projecte”.

El guanyador ha rebut un reconeixement públic, a més de: una inscripció gratuïta duran un any a PIMEC joves empresaris Girona; formació universitària gratuïta de la Business School de la UOC, un seminari de 25 hores; la creació d’un vídeo promocional de l’empresa realitzat per Marc Planagumà de Produccions Minnim; 5 sessions personalitzades de màrqueting cortesia de l’Àrea de Promoció econòmica i turisme, i l’assessorament de Joan Rius, prestigiós empresari de Rius Nadal i mentor.

A continuació s’han lliurat els premis de la vuitena edició del concurs de projectes empresarials “el Laboratori d’Idees empresarials”, el qual premia el talent i la innovació dels joves del Baix Empordà. 

En aquesta edició els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut una GoPro i tots els participants han estat obsequiats amb un diploma i el carnet jove, per cortesia de la Direcció General de Joventut.

El jurat ha estat format per la Sra. Agnès Fàbregas, coordinadora territorial de joventut; el Sr. Quim Gudayol, gerent de Forallac Progrés, SAM, i els tècnics de l’àrea de promoció econòmica.

En la categoria de vídeo de presentació més votat al Facebook ha guanyat Wisam, un negoci de pastisseria a la Bisbal amb especialitats marroquines;  realitzat per la Wiam Nouamane i la Samia Haddouzi, estudiants de l’INS la Bisbal. En la categoria d’idea més innovadora i original ha guanyat Jutali, una empresa de serveis de menjars a domicili per a gent gran; realitzat per la Lídia Martín, la Tatiana Lopes i la Judit Lopez, estudiants de l’Ins la Bisbal. Finalment, el premi especial del jurat ha estat per Ronda Brava, un servei especialitzat en turisme a la Costa Brava; realitzat per un grup d’estudiants del PFI-PPT Guíxols- Vall d’Aro.