14 agost de 2019 a les 2:57

El Ball de l’Hora es trasllada a l’aparcament del costat de les Escoles Velles

Els Geganters de la Bisbal tornaran a convertir un racó de la Bisbal amb una intensa pista de ball. L’entitat bisbalenca enguany torna a organitzar el tradicional Ball de l’Hora: seixanta minuts d’allò més frenètics que enguany es traslladaran al carrer 1 d’octubre de 2017, a l’aparcament del costat de les Escoles Velles. L’espai es transformarà en una pista ball amb una refrescant pluja de cançons de la mà dels Geganters i els Dracs. Començarà el dijous 15 a mitjanit i, un any més, serà la millor manera de culminar la Promenade du Dragon. 

Els Geganters de la Bisbal, a més de tenir barraca i ser un puntal del Cercavila d’inauguració, també organitzen el Ball de Gegants i Capgrossos. Enguany tindrà lloc el dissabte 17 d’agost a les 17.30 h a la plaça del Castell. És una proposta ideal per conèixer una mica més aquestes figures bisbalenques i culminarà amb una xocolatada on tothom és convidat.

 

La Rigotaverna tornarà a obrir des del primer dia de Festa Major
Tal com ja va succeir el passat 2018 la Rigotaverna obrirà des del primer dia. Enguany inclourà propostes com el concerts de propostes com el bisbalenc Miquel Abras, el Trio Mariatxis, Eduard Canimas, Power Station, la Petita Lola i la Big Lola o Miquel del Roig. A més, també acollirà propostes com animació infantil amb Xiula!, la Nit dels ’60 ’70 ’80 ’90 i ’00 (de la mà de DJ Vadó i DJ Psarqui), el Campionat de Botifarra; o la Nit de Gintònics —20 Anys de Motxilla (els beneficis d’enguany aniran destinats a la Fundació Oncolliga Girona).

La Rigotaverna és l’espai gestionat pels Geganters de la Bisbal que l’any passat va fer 11 anys de la seva obertura per la Festa Major. A la seva 12a edició seguirà oferint un espai alternatiu amb sopars a base de menjar d’origen divers, depenent del dia: cuina argentina, cuina mexicana, cuina gallega o cuina hondurenya.