18 desembre de 2017 a les 18:16

El Bar l’Absenta obté el premi Tastaolletes 2017 al millor menú degustació

|

Dijous passat l’Ajuntament de la Bisbal va fer entrega del plat commemoratiu al guanyador al millor menú degustació del Tastaolletes 2017. El guanyador del concurs popular, va ser el Bar Restaurant l’Absenta que va obtenir el premi al millor menú degustació. Enguany, el premi al millor tastet va quedar desert perquè cap dels bars participants ha obtingut els mínims vots necessaris.

Paral·lelament es va fer entrega del premi d’un vol en globus al guanyador del sorteig entre totes les butlletes participants. La guanyadora ha estat Beatriz Cortés, de la Bisbal d’Empordà.

El Tastaolletes va començar el 14 d’octubre i va finalitzar el dia 29 d’octubre com una ruta gastronòmica en què els restaurants oferien un menú degustació a un preu tancat amb 5 tastets/tapes que incloïa la beguda amb vi de la DO Empordà. Els bars oferirien un tastet/tapa especialitat de la casa a un preu tancat de 3€ que incloïa una copa de vi de la DO Empordà. Per acabar, també les pastisseries oferien un tastet dolç especialitat de la casa a un preu tancat. L’eix denominador, un any més, era que tots els establiments servien els tastets amb plats de ceràmica, realitzats per algun dels productors adherits a la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’.

En aquesta edició del 2017 hi havia 14 propostes gastronòmiques vinculades a 3 restaurants, 7 bars i 4 pastisseries. Els establiments participants van ser els restaurants i bars L’Absenta, Els Indians, El Teatret, Divinum La Bisbal, Frankfurt Castell, Cafeteria L’Escut, El Toc i Cafeteria Bisbal Park i les pastisseries Can Font, Can Massot, Sans i Galetes Graupera.

El Tastaolletes és una iniciativa de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la participació especial de l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, l’Espai del Vi Botiga i Atelier Esdeveniments.