17 maig de 2024 a les 12:57

El Bisbal Bàsquet celebra dissabte l’ascens a LEB Plata amb una rua de campions per la ciutat

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet ja és oficialment nou equip de LEB Plata i aquest dissabte ho celebra a casa i a l’engròs. El club ha preparat una gran Rua de Plata que escalfarà motors amb un acte d’inici al Pavelló d’Esports a les 18 h. Serà a les 18.45 h quan arrencarà el recorregut, amb una concentració de trobada a la part de dalt del passeig Marimon Asprer, a l’alçada de l’aparcament. 

La Rua de Plata començarà a encarrilar a les 19 h amb l’acompanyament de Voltors, Dracs i PD Ivanote. A les 19.10 h es farà parada a davant de la Rigotaverna on, en el marc de la Ruixada dels Geganters, la geganta Rigoberta rebrà l’equip campió a fi de fer-los tots els honors. El grup seguirà pujant pel passeig, creuarà el Daró pel Pont Nou, encarrilant les Voltes i trencant pel carrer Ample i Valls d’en Colomer cap a l’Ajuntament.

A les 20 h el grup arribarà a la plaça del Castell i a l’Ajuntament tindrà lloc la rebuda institucional de l’alcalde i regidors/es del consistori. Seguidament se sortirà al balcó de l’edifici i es faran parlaments del president del club, capità, jugadors i alcalde.

Una trajectòria imparable
Després d’haver guanyat diumenge passat el Bilbao Basket Fundazioa 55-63 el Bisbal Bàsquet va confirmar l’ascens a la tercera categoria del bàsquet estatal. Jugar la fase d’ascens a Llíria, al País Valencià, era el següent pas després de quedar campió del seu grup de la lliga EBA, 3 anys després de començar a competir-hi. Si bé dels quatre partits de la fase d’ascens, van perdre els dos primers, amb la victòria del tercer van aconseguir quedar segons de grup i això els va oferir una darrera oportunitat que l’equip va ben aprofitar.