6 novembre de 2020 a les 11:12

El Bisbal Bàsquet debutarà a la Lliga EBA aquest diumenge contra el Club Maristes Ademar Badalona

Després d’ajornar les primeres jornades de la competició per la situació sanitària i haver-ne modificar el format, finalment, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet debutarà a la Lliga EBA el proper diumenge 8 de novembre, a les 18.15 h. Els jugadors i el cos tècnic del Bisbal Bàsquet han donat negatiu als testos de COVID-19 i s’estrenaran com a equip visitant al Pavelló de la Plana contra el Club Maristes Ademar Badalona. Com que els partits d’enguany han de ser sense públic, el club bisbalenc els emetrà en streaming a través del seu canal de youtube.

Cal tenir present que, d’acord amb les circumstàncies actuals i el que les mesures requereixen, l’equip i el cos tècnic passaran testos d’antígens i serològic abans de cada jornada. I és que, després d’alguns canvis la competició s’ha hagut d’adaptar i canviar al format: s’han fet grups de 7 equips, per tal que la lliga sigui més curta i hi hagi jornades lliures per si es detecta algun cas positiu de coronavirus.

El Bisbal Bàsquet va aprofitar la reestructuració generada per situació derivada de la COVID-19 per assumir una de les places vacants a la Lliga EBA. L’equip bisbalenc, entrenat per Cesc Senpau, es va afegir al Quart, canviant la Copa Catalunya per la Lliga EBA, fent un pas més en el creixement d’un dels clubs més actius, esportivament i socialment, del bàsquet gironí i català. El bàsquet gironí, doncs, aquesta temporada compta amb dos equips a Lliga EBA, la quarta categoria estatal.