17 juny de 2020 a les 15:33

El Bisbal Bàsquet jugarà a la Lliga EBA la temporada vinent

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet aprofita la reestructuració generada per situació derivada de la Covid-19 per assumir una de les places vacants a la Lliga EBA. L’equip bisbalenc s’afegeix al Quart, canviant la Copa Catalunya per la Lliga EBA, i fa un pas més en el creixement d’un dels clubs més actius, esportivament i socialment, del bàsquet gironí i català. El bàsquet gironí, doncs, comptarà amb dos equips la temporada vinent a Lliga EBA, la quarta categoria estatal.

«Amb el suport imprescindible del patrocinador del club, Sol Gironès, i la sinergia de col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, la capital del Baix Empordà podrà gaudir de bàsquet d’alt nivell, convertint-se així en el primer club de la comarca que militarà a la Lliga EBA», ha explicat el club en un comunicat. «Aquesta entesa permetrà promocionar la ciutat de la Bisbal des del punt de vista esportiu i mediàtic», han afegit. 

Segons ha informat el club, coincidint amb aquest apassionant repte esportiu, el club llançarà properament una nova campanya de socis i abonaments que permetrà als aficionats i a les aficionades de la Bisbal reservar el seu seient per tal de gaudir del bàsquet de la Lliga EBA. «L’afició bisbalenca, que sempre omple el Pavelló Vell de gom a gom, és reconeguda ja en moltes de les categories on ha militat el club com una de les millors aficions i més fidels del bàsquet català», ha argumentat el club al comunicat. «Ara, doncs, la grada bisbalenca tindrà l’oportunitat de convertir-se en l’afició més sorollosa de l’EBA», han conclòs.

«És una oportunitat històrica que no hem volgut deixar escapar, animem tot el poble a acompanyar-nos en aquesta aventura», explica el president del club, Joan Bassa, mentre que el fins ara entrenador, Joan Ferrer, té clar que «potser és una bogeria esportiva això que fem, però en tot cas serà una bogeria que anirà acompanyada de molta feina, perquè fa temps que el Bisbal Bàsquet va decidir convertir la il·lusió en treball». Ferrer continuarà vinculat al cos tècnic del primer equip i està convençut que «patirem molt, segur, però ens ho passarem molt bé, això també ho assegurem».