15 març de 2021 a les 17:25

El Bisbal Bàsquet s’assegura la permanència a Lliga EBA

Si el març passat el Bisbal Bàsquet anunciava que l’any vinent jugaria la Lliga EBA, l’equip bisbalenc torna a fer història: després de pujar per primer cop en la seva història a la Lliga EBA el passat mes de juny, ahir es va assegurar la permanència a la quarta màxima categoria del bàsquet masculí. En aquest sentit, l’Ajuntament de la Bisbal vol felicitar el club per la fita històrica.

L’equip entrenat per Cesc Senpau s’hauria salvat matemàticament en cas de guanyar contra el Sant Antoni d’Eivissa, el líder del grup, però a partir del segon quart ja no va tenir opcions i va acabar perdent per 24 punts de diferència (61-85). Tot i així, la derrota del Mataró Parc, a casa, davant el filial del Joventut de Badalona fa que els bisbalencs s’hagin salvat.

El Bisbal Bàsquet va aprofitar la reestructuració generada per situació derivada de la COVID-19 per assumir una de les places vacants a la Lliga EBA. L’equip bisbalenc, entrenat per Cesc Senpau, es va afegir al Quart, canviant la Copa Catalunya per la Lliga EBA, fent un pas més en el creixement d’un dels clubs més actius, esportivament i socialment, del bàsquet gironí i català.