3 abril de 2017 a les 10:27

El butlletí Informatiu Municipal d’abril ja es pot consultar online

El segon número del nou butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal ja és als carrers del municipi: les 4.000 còpies impreses de l’edició d’aquest abril van arribant a les llars bisbalenques des de finals de la setamana passada. I és que, el nou butlletí segueix publicant-se cada trimestre. Val a dir que antigament ja s’havia fet i s’ha recuperat la iniciativa amb una versió més moderna i actualitzada. 

Així doncs, des d’avui mateix, ja es pot consultar l’Informatiu Municipal de la Bisbal del mes d’abril a través d’aquest enllaç. Una vegada més, s’ha realitzat des de l’Àrea de Comunicació coordinadament  amb la resta d’àrees del consistori i tots els grups polítics municipals. És un projecte que s’anirà millorant i desenvolupant trimestre a trimestre, amb la voluntat que esdevingui una eina ben útil per la cohesió i la comunicació bisbalenca.

La portada d’aquest butlletí és una fotografia d’en Xavier Codolà, de la recuperada Cercavila de Carnestoltes de les escoles bisbalenques i de rodalies, que enguany va encetar el Carnestoltes bisbalenc el passat dijous 23 de febrer. També cal fer esment del tema destacat d’aquest trimestre: el positiu impacte econòmic de la Fira de Circ al Carrer, tal com ha demostrat recentment un estudi encarregat pel consistori. 

Algunes novetats són ‘La vinyeta de l’artista bisbalenc’, a través de la qual Ignasi Riembau ha volgut plasmar què passa a la Bisbal quan el Daró baixa carregat d’aigua. I també cal fer esment de la flamant secció de l’historiador local per excel·lència, Jordi Frigola Arpa, que estrena la seva secció L’apunt històric, a través de la qual explicarà curiositats del patrimoni del municipi.