24 juliol de 2017 a les 17:28

El butlletí Informatiu Municipal de juliol ja es pot consultar online

El tercer número del nou butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal ja és als carrers del municipi: les 4.000 còpies impreses de l’edició d’aquest abril van arribant a les llars bisbalenques des de la setamana passada. I és que, el nou butlletí segueix publicant-se cada trimestre. 

Així doncs, des d’avui mateix, ja es pot consultar l’Informatiu Municipal de la Bisbal del mes juliol a través d’aquest enllaç. Una vegada més, s’ha realitzat des de l’Àrea de Comunicació coordinadament  amb la resta d’àrees del consistori i tots els grups polítics municipals. És un projecte que es va millorant i desenvolupant trimestre a trimestre, amb la voluntat que esdevingui una eina ben útil per la cohesió i la comunicació bisbalenca.

La portada d’aquest butlletí és una fotografia d’en Xavier Codolà, de l’edició passada de l’emblemàtic Correfoc de la festa major bisbalenca. També cal fer esment del tema destacat d’aquest trimestre: la zona blava de la Bisbal ja es pot pagar des del mòbil a través de l’app ‘Aparcare’.