11 desembre de 2017 a les 10:09

El butlletí Informatiu Municipal del novembre de ja es pot consultar en línia

El quart número del nou butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal ja és als carrers del municipi des de les acaballes del mes passat: les 4.000 còpies impreses de l’edició d’aquest abril van arribant a les llars bisbalenques des de la setamana passada. I és que, el butlletí segueix publicant-se cada trimestre. 

Així doncs, des d’avui mateix, ja es pot consultar l’Informatiu Municipal de la Bisbal del passat novembre a través d’aquest enllaç. Una vegada més, s’ha realitzat des de l’Àrea de Comunicació coordinadament  amb la resta d’àrees del consistori i tots els grups polítics municipals. És un projecte que es va millorant i desenvolupant trimestre a trimestre, amb la voluntat que esdevingui una eina ben útil per la cohesió i la comunicació bisbalenca.

La portada d’aquest butlletí és una fotografia d’en Pere Mercader, de la manifestació més massiva que mai ha acollit la Bisbal, del passat 3 d’octubre: unes 20.000 persones es van manifestar en contra de la repressió policial. També cal fer esment del tema destacat d’aquest trimestre: l’obertura de la nova biblioteca municipal, ubicada a l’antic escorxador.