8 juny de 2020 a les 22:56

El CAP Doctora Casaponsa de la Bisbal reprèn les visites programades

L’atenció primària al Cap Doctora Casaponsa de la Bisbal d’Empordà ha reprès avui el retorn progressiu a la normalitat amb la reobertura de les visites programades. El més important d’aquesta reobertura és assegurar el flux de persones usuàries i evitar aglomeracions i per tant situacions de risc per a possibles contagis.

És per això que abans d’anar-hi cal trucar primer per programar la visita. Es pot fer al 972 60 92 22 de 8 a 15h de dilluns a divendres o bé fins a les 20h al CAP.  El dia de la visita, és imprescindible la puntualitat per evitar esperes innecessàries a la sala d’espera.   

En aquest retorn, moltes de les visites programades es continuaran duent a terme a través de consultes telefòniques amb la finalitat d’evitar desplaçaments, esperes i riscos de contagi innecessaris per a les persones usuàries. Les cites programades es rebran per avís a l’App de SSIBE o per missatge SMS. 

Durant la visita caldrà mantenir les mesures de prevenció i d’autoprotecció: no venir acompanyat excepte menors i persones depenents, portar la mascareta sempre posada, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre i mantenir la distància de seguretat d’entre 1 i 2 metres, i respectar la senyalística i indicacions que es troben al centre, preparada especialment per aquesta reobertura.