18 març de 2024 a les 7:30

El carrer l’Aigüeta la Bisbal acull avui una meta volant de la 103a Volta Ciclista a Catalunya

Avui, dilluns, 18 de març, la 1a etapa de la 103a Volta Ciclista a Catalunya passarà per la Bisbal d’Empordà i, al seu pas pel carrer de l’Aigüeta, la cursa farà una meta volant. Sera des de l’alçada del carrer Frederica Montseny i fins a la sortida de la ciutat en direcció a Corçà. Des de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local s’ha impulsat un contracte de patrocini de l’sprint intermedi en el seu pas per la ciutat. 

La regidora de Comerç i Activitats Econòmiques, Laura Irla, ha destacat que «el fet de celebrar-se aquest sprint intermedi a la Bisbal donarà notorietat a la ciutat a nivell de difusió i publicitat». I és que la Volta acull una representació dels millors equips i professionals del món, i té una difusió internacional a l’alçada d’un esdeveniment de projecció mundial: es difon en una total de 190 països i a l’Estat Espanyol per Esport3, TDP i Eurosport i Eitb. «La carrera disposa d’un maillot distintiu per al millor corredor dels sprints intermedis, cosa que fa que, segons els diferents objectius esportius dels ciclistes durant la cursa, es lluiti per aconseguir la victòria a l’sprint de la Bisbal d’Empordà», ha explicat la regidora. Cal tenir present que el ciclisme és un esport individual i col·lectiu, que involucra el rendiment esportiu i una estratègia d’equip, que genera una excel·lent batalla esportiva entre els corredors.

Afectacions al trànsit de 12 a 14 h

El pas d’avui, dilluns, de la 1a etapa de la 103a Volta Ciclista a Catalunya provocarà diverses afectacions al trànsit i a la mobilitat ciutadana. Es preveu que el pas afecti a la mobilitat entre 12 i 14 h. La cursa accedirà al municipi venint de la Ganga per la  a Gi-660 i entraran pel sector sud per l’avinguda President Companys, cap al carrer Germans Ferrer i el carrer Prat de la Riba, on trencaran per la C-66 en direcció a Cruïlles. Al pas per la rodona de Cruïlles, giraran pel carrer Frederica Montseny fins a  l’Aigüeta. Allà tindrà lloc la meta volant que ja els durà fins a la sortida de la Bisbal d’Empordà, encarrilant cap a Corçà. Es pot consultar més informació detallada a través del web de la cursa ciclista.