22 desembre de 2011 a les 12:02

El Casal de Joves de la Bisbal fa una valoració molt bona d’un trimestre que acaba amb més de 600 usuaris

Les àrees d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal han valorat de forma molt positiva l’inici de curs al Casal de Joves. Aquest bon balanç del primer trimestre es basa en una alta assistència, en la capacitat dels joves d’organitzar-se i en l’intercanvi cultural i de gènere que han mantingut. Dijous de la setmana passada es va fer una festa de cloenda que va consistir en una quina, un berenar i balls diversos i l’activitat es reprendrà passat Reis.

Des de les àrees d’Educació i Joventut s’han esmentat com a aspectes rellevants d’aquest trimestre, i com a continuïtat de les últimes setmanes del curs escolar passat, el fet que els mateixos joves s’organitzin i formin grups per ballar ‘break-dance’, pop o ‘funky’. Precisament, el Casal de Joves disposa d’una sala amb el material necessari per preparar i assajar les seves coreografies. Igualment, les dues regidories també han destacat l’elevada assistència tant de nois com de noies així com l’intercanvi cultural i de gènere que es produeix entre els joves usuaris del Casal de Joves.

Les activitats al Casal de Joves del curs 2011-2012 es van iniciar el mes d’octubre. Durant aquests mesos, els més de 600 joves que han passat pel Casal ha pres part en les diferents activitats que s’ofereixen (ping-pong, jocs de taula, Punt Jove de Salut, Punt d’Informació Juvenil, aula d’estudi, Aula.net (informàtica) i danses com break dance, pop, funky, capoeira i dansa oriental). L’activitat del Casal de Joves del primer trimestre ha acabat aquest dimarts i es reprendrà passat Reis.

El Casal de Joves obre cada dimarts i dijous de 17 a 20h. Activitats dirigides com capoeira o dansa oriental es poden realitzar al mateix Casal de Joves dilluns, dimarts o dijous a partir de les 20 h. També, el Punt d’Informació Juvenil obre cada matí de 9 a 14h.