17 novembre de 2011 a les 14:09

El CE Bisbal Bàsquet i Càrites de La Bisbal uneixen esforços per tirar endavant la Campanya ‘Fes la teva cistella’

El CE Bisbal Bàsquet i Càrites de La Bisbal uneixen esforços per tirar endavant la Campanya ‘Fes la teva cistella’ coincidint amb la presentació dels equips, prevista per aquest dissabte, dia 19 de novembre, a les quatre de la tarda.

CE Bisbal Bàsquet i Càrites posaran un carretó de compra a l’entrada del Pavelló Municipal d’Esports on qui vulgui podrà dipositar la seva col·laboració. L’objectiu és recollir aliments i productes de primera necessitat.

La campanya, engegada conjuntament per Càrites Catalunya i la Fundació del Bàsquet Català, té com a principals objectius:

1) Sensibilitzar la població catalana sobre la greu situació que estan passant milers de persones i famílies del nostre país, degut a la crisi econòmica, i encoratjar-la a donar suport a les entitats socials que intenten pal·liar aquesta situació.

2) Aconseguir aliments de primera necessitat per a famílies ateses per Càritas i recursos econòmics per al Servei d’Ajuda Econòmica de Càritas, que permet a milers de famílies fer front a despeses relacionades amb l’habitatge, l’alimentació o les necessitats urgents d’infants i persones grans.

És per aquesta raó que des del CE Bisbal Bàsquet veuen l’acte de presentació dels equips del proper dissabte com una gran oportunitat per fer arribar aliments i productes de primera necessitat.