26 maig de 2017 a les 10:12

El centre Zoilo Feliu assisteix a la 5a Jornada de professionals de residències geriàtriques

Avui, divendres 26 de maig, els treballadors de la residència geriàtrica municipal assisteixen a la 5a Jornada de professionals de residències geriàtriques i centres de dia. L’esdeveniment, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, es dur a terme a l’auditori de la  Factoria Cultural Coma Cros de Salt. 

A part d’assistir a les diverses sessions impartides per múltiples professionals del sector, des de la residència es presentarà a la jornada una ponència referent al carteig que es va establir entre el centre i l’escola de Forallac. A més a més, el geriàtric també participa en el concurs de manualitats, que enguany té el següent eix temàtic: ‘Avi, àvia fes-me’n 5 cèntims! Explica’ns els records per a no oblidar’.

Així, la manualitat presentada pe la residència geriàtrica bisbalenca és una adaptació en forma de titelles de la llegenda El Drac de les Gavarres, del llibre ‘El poble dels Centfocs: llegendes de les Gavarres’, de l’escriptor bisbalenc Xavier Cortadellas. Cal remarcar que l’elaboració ha estat feta íntegrament per les persones grans del centre en el marc taller de manualitats i costura.