28 setembre de 2018 a les 18:36

El Cicle Gaudí i el DocsBarcelona del Mes tornen a encetar temporada al Teatre Mundial

Comença el nou curs i continua l’efervescència cultural bisbalenca. Així doncs, es preveu un cap de setmana mogut: les propostes mensuals cinematogràfiques del Cicle Gaudí i de la xarxa DocsBarcelona del Mes tornen a la càrrega al Teatre Mundial de la Bisbal. 

Així, el divendres la xarxa DocsBarcelona del Mes continuarà acostant el cinema documental als espectadors bisbalencs cada darrer divendres de mes, a les 20h. ‘DocsBarcelona del mes’ vol contribuir a crear un hàbit de consum del gènere documental a través d’una oferta regular de qualitat, internacional i més enllà dels festivals. L’entrada serà gratuïta i sempre hi haurà una petita presentació introductòria prèvia al documental. El tret de sortida de la temporada serà aquest divendres, 28 de setembre, amb Over the limit, un documental dirigit per Marta Prus que retrata una jove atleta que lluita per aconseguir el que ambiciona mentre ha de complir les expectatives de l’exigent sistema oficial d’entrenament rus i deixar de banda la vida personal.

 

L’endemà, dissabte 29 de setembre, arribarà el retorn del Cicle Gaudí: el circuit de cinema català nascut el passat 2016 continuarà fent parada, cada mes, al Teatre Mundial de la Bisbal. El primer assalt serà amb Jean-François i el sentit de la vida, un llargmetratge de comèdia i ficció dirigit per Sergi Portabella. La projecció comptarà amb la presència del mateix guionista i director, Sergi Portabella, els actors del film Max Megias i Claudia Vega, i el productor Xavier Granada. El preu de l’entrada continuarà essent de 4,50€, però també s’oferirà entrada reduïda a 3€ per Carnet Jove i Club La Vanguardia (2×1). A més tindran descompte per gent gran, per carnet de biblioteca, voluntariat per la llengua, alumnes cursos de català, usuaris de l’Espai Jove, alumnes dels Instituts de Secundària de la Bisbal.