2 febrer de 2018 a les 16:12

El CIM decidirà en què cal invertir 5.000€ del pressupost municipal del 2018

||

Introduir els més menuts als processos participatius, comprendre les diferents sensibilitats i acostumar-los al debat respectuós i plural. Amb aquest rerefons pedagògic i amb l’objectiu d’escoltar i efectuar les seves propostes, l’Ajuntament de la Bisbal ha decidit destinar 5.000€ del procés participatiu per invertir en el que esculli el Consell d’Infants Municipal de la Bisbal (CIM).

El Consell d’Infants de la Bisbal d’Empordà (CIM) és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 6è de primària de la ciutat. Un espai on poden exercir, com a ciutadans que són, el seu dret a reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al Plenari Municipal les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la seva ciutat.

Així doncs, aquesta iniciativa se suma als 95.000€ que el consistori atorgarà al pressupost participatiu, a través del qual tots els bisbalencs i bisbalenques podran aportar i votar les propostes que troben més adequades i necessàries al municipi. Les opcions escollides en ambdós processos participatius aniran vinculades a la partida d’inversions dels pressupostos municipals del 2018.