22 setembre de 2010 a les 9:06

El Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris de la Bisbal es reuneix per primer cop aquest dimecres

El Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris està format per divuit persones. D’aquestes, 6 són membres del comitè  en representació de la Generalitat: dos membres del DPTOP i un de cadascun  dels departaments de Governació i Administracions Públiques, Economia i Finances, Acció Social i Ciutadania i Medi Ambient i Habitatge. També en forma part un representant de la Generalitat en l’àmbit territorial del projecte.
L’Ajuntament de la Bisbal va aprovar el juliol passat la relació de representants de l’Ajuntament i de les associacions que formaran part de la Comissió d’Avaluació i Seguiment del Pla de Barris. Com a representants de l’Ajuntament hi haurà un portaveu de cadascun dels grups municipals (Àngel Planas (ERC), Xavier Dilmé (CiU), un representant del PSC i Pere Teixidor (ICV) i l’alcalde. 
Com a representants de les entitats veïnals formaran part del Comitè Kissima Baragi, del Grupo Islámico Gambiano y Marroquín i  Manel Vancells Royo, de l’Associació de veïns del Barri Vell de la Bisbal. Com a representants de les associacions ciutadanes hi haurà Pere Plaja, de l’Associació de la Gent Gran l’Esplai de la Bisbal d’Empordà i  Marina Puig, del Grup de Dones de la Bisbal. I com a representants dels agents econòmics i socials hi ha Xavier Besalú, del Grup de Recerca i Actuació amb les Minories Culturals (GRAMC) i Jaume Rulduà, de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i Comarca.
Les funcions d’aquest comitè són establir mecanismes d’informació i coordinació, seguir les instruccions a partir de l’informe semestral de desenvolupament del projecte, establir mecanismes de foment de la participació ciutadana i fer i elevar a la Comissió de gestió del Fons l’informe final.