1 desembre de 2020 a les 15:35

El concurs fotogràfic per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants ja té imatges guanyadores

||||

Ahir, dilluns 30 de novembre, coincidint amb el Dia de les Ciutats Educadores va culminar el concurs fotogràfic per celebrar el Dia Internacional dels Drets dels Infants. El jurat, format per Cati Casademont, Xevi Codolà i Adrià Cortadellas va dictaminar les fotografies guanyadores de les tres categories.

A la categoria infantil va guanyar ‘Una mirada, mil converses’ de Israe Haddad Hamdane; i a la categoria juvenil ‘Amb tu és més fàcil créixer’, de Biel Jacobo. Pel que fa a la categoria adulta el 1r premi va ser ‘Sigues tu mateix mentre vas creixent’, de Marta López; alhora que també es va oferir un accèssit per ‘Amor’, de Cloe Riembau. Poden visualitzar-se les imatges a través de les imatges adjuntes a aquesta publicació i, a través d’aquesta publicació a la pàgina de facebook de l’Àrea d’Ensenyament es poden identificar per categories. 

Ja fa un any que la Bisbal d’Empordà es va adherir a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE). Enguany, per tal de celebrar el Dia dels Drets dels Infants, el passat 20 de novembre l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va arrencar el concurs de fotografia: ‘Fotografia els teus drets. Els Drets dels Infants, de Janusz Korczak’. Les fotografies participants havien de ser inèdites i han de reflectir un (o més d’un) dels Drets dels Infants de Janusz Korczak.