11 agost de 2011 a les 14:38

El correfoc, el Voltor Grandprix, espectacle infantil i concert, aquest dimarts, a la Bisbal

A dos quarts de sis de la tarda hi ha previst el Voltor Grandprix, que aquest anys creix i canvia l’emplaçament al Camp de Futbol Municipal. Incorpora 3 nous inflables aptes per realitzar múltiples proves, respectant les d’anys anteriors. Augmenta la duresa de les activitats i us convida a posar-vos a prova individualment i com a grup. És per a persones a partir de 12 anys en equips de 4 persones, fins les vuit del vespre, organitzat per Els Voltors.

A dos quarts de set del vespre hi ha Sardanes amb la cobla La Bisbal Jove, a la plaça Isabel Vilà, organitzades pels Amics de la Sardana.

A les set del vespre, espectacle familiar amb la companyia teatral La Màscara. Presenta l’espectacle Jordi Carlitos II. És un muntatge de mim i clown en el qual la tècnica i ladramatúrgia es posen al servei d’una posada en escena plena de frescor. A través d’elements tan clàssics com innovadors, l’espectacle es desenvolupa mitjançant una cadena de gags divertits, populars i lúdics. Un bombardeig d’instants màgics, de sentiments prohibits i de moments espectaculars, que s’han creat amb el llenguatge internacional dels gestos, la música i altres sorpreses sonores. Es fa a la plaça Carreras Dagas i és organitzat per Xarxa.

A dos quarts de vuit del vespre hi ha un concert de: Gumbo Jass Band a les Escoles Velles, organitzat per Joventuts Musicals. Es tracta d’una banda de jazz tradicional, creada l’any 1998 i formada per sis músics de reconegut prestigi en l’àmbit estatal Òscar Font, trombó; Ramon Cuadrada, trompeta; Cesc Miralta, clarinet; David Parras, tuba; Pep Traver, banjo i DavidForns, bateria. Ha apostat per preservar i difondre l’estil més primigeni de jazz, nascut a principi de segle XX a la ciutat de Nova Orleans. Gumbo és un tipus de sopa espessa típica de New Orleans, que simbolitza la barreja de cultures.

A les vuit del vespre, a la Rigotaverna, concurs de menjar flams, organitzat pels Geganters.

Quan faltin set minuts per les deu del vespre començarà el correfoc, a la plaça del Castell, organitzat pels Dracs de la Bisbal.