9 gener de 2023 a les 8:19

El Coworking la Bisbal de l’Ajuntament Vell, a ple funcionament i amb taules disponibles

Aquests darrers mesos ha entrat plenament en funcionament el Coworking la Bisbal, un espai ubicat a l’edifici de l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 17 de la Bisbal). Concretament s’hi han incorporat dues empreses que comparteixen valors d’innovació social que defineix el caràcter d’aquest espai diferencial, que encara té taules disponibles. D’una banda, s’hi ha instal·lat l’empresa Forward Films, de creació de continguts audiovisuals socials i amb una clara vocació de defensa dels Drets Humans i la justícia social. D’altra banda també s’hi ha incorporat l’empresa Las Miradas Compartidas, que aposta per la creació d’arts escèniques des de l’òptica de la comunicació no violenta. 

El projecte del Coworking la Bisbal es va concebre amb la voluntat d’oferir un impuls a l’emprenedoria i l’autoocupació dins de l’àmbit de la innovació social i la sostenibilitat, acollint iniciatives que busquin satisfer demandes que millorin el benestar, les condicions de vida, el nivell cultural, la igualtat, la inclusió social i/o la sostenibilitat ecològica del territori. El servei, dirigit a persones emprenedores i a empreses de nova creació que persegueixin objectius comuns en sintonia amb el caràcter que s’ha volgut donar a l’espai, té l’objectiu que les persones emprenedores o empreses puguin interactuar i col·laborar amb d’altres afines per tal de facilitar la cooperació, el suport mutu, la compartició de coneixements i la creació de sinergies. 

L’espai és accessible les 24 hores del dia i durant els 365 dies de l’any. Ofereix un seguit de serveis a les empreses instal·lades per tal de cobrir les necessitats organitzatives i funcionals que puguin tenir durant el desenvolupament habitual de les seves activitats. Aquest 2023 l’Ajuntament preveu oferir diferents jornades, formacions i trobades relacionades amb l’emprenedoria. Tot plegat, amb l’objectiu permetre a les persones emprenedores i empreses de nova creació disposar d’un espai apte per treballar i  consolidar la seva activitat durant els seus primers anys de trajectòria professional.

A través d’un apartat al web municipal de l’Ajuntament de la Bisbal es pot consultar tota la informació necessària, així com els tràmits d’inscripció al Coworking la Bisbal. D’altra banda, el Coworking la Bisbal s’ha adherit a la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial (XGEAE), una iniciativa de la Diputació de Girona on s’ofereix a l’emprenedoria assessorament, suport, esdeveniments, formació i programes d’impuls empresarial.